OSLO DESIGN FAIR

Oslo Design Fair går digitalt

Digitale messer er i vinden. Nå blåser det opp for Oslo Design Fair. – En slik digital messe vil nå ut til flere, sier Johnny Spangen hos Miljømal. Han har levert sin naturmaling Wibo Natura til årets tendensutstilling.

Miljømal med Johnny Spangen i spissen, setter sitt preg på årets digitale tendensutstilling.

Vi har levert Wibo Natura, en helt ren naturmaling som er fri for mikroplast. Vera & Kyte har bestemt fargene, og de fargene har vi laget for hånd med jordpigmenter og oksider. Vi har også laget et fargekart i forbindelse med utstillingen. Dette kartet er ikke trykket, men består av små papirflak som faktisk er malt. Så her får du ei fargevifte med ekte maling. Det var en stor jobb å få ferdig, sier han.

Helmatt og vakkert

Spangen tror folk vil se at det finnes flere mikroplastfrie alternativer når det gjelder maling til tak og vegger.

Wibo Natura kan males på det meste og gir en helmatt og vakker overflate. Arkitekter er glad i denne fordi den reflekterer lys på en god måte, sier han.

Satser på økt salg

Spangen tror også årets messe vil nå ut til flere siden den går digitalt.

Jeg tror tendensutstillingen blir mer tilgjengelig for flere. Dessverre får ikke folk tatt og kjent på malingen med hendene sine, men jeg er sikker på at publikum vil se hvor fint det blir. Og forhåpentligvis bidrar dette til økt salg for oss, sier han.

FARGERIKT: Johnny Spangen hos Miljømal har levert maling til utstillingen. - Vi har levert "Wibo Natura", en helt ren naturmaling som er fri for mikroplast. Vera & Kyte har bestemt fargene og jeg synes det ble veldig bra, sier han.
OSLO DESIGN FAIR

GALLERI

Wibo Natura satt sitt preg på årets digitale tendensutstilling.
OSLO DESIGN FAIR

FARGEKART

Wibo Natura satt sitt preg på årets digitale tendensutstilling.